Untitled
wickedwisd0m:

quarter-century-life-crisis:

Eartha Kitt, Jayne Kennedy and Freda Payne

EARTHA <3

wickedwisd0m:

quarter-century-life-crisis:

Eartha Kitt, Jayne Kennedy and Freda Payne

EARTHA <3

betype:

Don’t fill you head with worries by Ludvig Nevland
fullthrottleauto:

Volkswagen Dune Bug (by Manny Rosas)

fullthrottleauto:

Volkswagen Dune Bug (by Manny Rosas)

jeremyworst:

😎😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
#nahfam #imbroke #nochill WWW.JWORST.COM

jeremyworst:

😎😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
#nahfam #imbroke #nochill
WWW.JWORST.COM

jeremyworst:

Old but new.. #classic

jeremyworst:

Old but new.. #classic

jeremyworst:

#real WWW.JWORST.COM
jeremyworst:

#classic

jeremyworst:

#classic

I’ve always loved the idea of not being what people expect me to be.
β€œ
Dita Von Teese (via onlinecounsellingcollege)

cjwho:

Casa Till, Chile by WMR Arquitectos | via

Architects Felipe Wedeles, Jorge Manieu and Macarena Rabat, founders of WMR, set out to create a stylish, yet simple home inspired by the previous works of their architectural firm. WMR’s German clients wished to design the building so as not to disturb the natural skyline, or even be visible from the road. The result is a long and low single story wooden construction. It’s hard angles and straight lines create a striking contrast to the voluptuous landscape, but the building remains dwarfed by the mountainous terrain. The extended roof shelters a huge, gravity defying sun terrace partially built on stilts and overhanging the cliff edge. By using locally sourced Pine wood as the main building material, highly skilled local labor for the dangerous construction, and solar panels to provide electricity, the ecological footprint of Casa Till is as small as it’s spare silhouette.

The overall character of the home is found in it’s clean, taut lines, and the feeling of spaciousness WMR created in the relatively low square footage. The open floor plan employs a system of sliding walls, allowing for flexible room sizes and privacy levels. A large bank of floor to ceiling windows allow the enormity of the environment to create a feeling of space, and enrich the living areas with ever changing hues of the sea’s panorama, as a contrast to the light earthy tones of the interior.

CJWHO:Β  facebookΒ  |Β  instagram | twitterΒ  |Β  pinterestΒ  |Β  subscribe